Loading...
Tijdschriften Rotterdam 2017-06-29T08:38:08+00:00

Tijdschriften Rotterdam

Voor tijdschriften in Rotterdam kunt u terecht bij Bruna in Winkelcentrum Prinsenland.

Tijdschriften Rotterdam
Tijdschriften Rotterdam

Uitgebreid assortiment

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment tijdschriften. Kom eens langs en bekijk op uw gemak ons grote aanbod. U vindt bij ons verschillende soorten tijdschriften voor mannen, vrouwen en kinderen. Damesbladen op het gebied van mode, psychologie en lifestyle. Tijdschriften voor jongeren of juist voor senioren. Tijdschriften voor ouders en moeders, hobbybladen op het gebied van naaien, haken, tuinieren of auto’s. Sporttijdschriften, mannenglossy’s en health magazines voor heren en verschillende leuke kindertijdschriften. In ons assortiment hebben wij genoeg tijdschriften om in Rottterdam uw keuze te kunnen maken. Heerlijk ontspannen met een tijdschrift. Een echt cadeau voor uzelf. Maar ook leuk om cadeau te geven.

Leuk om cadeau te geven

Op zoek naar cadeau ideeën? Geef eens een tijdschrift cadeau! In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker iets dat past bij de ontvanger. Bent u niet zeker van de interesses van de ontvanger? Dan kunt u ook terecht voor verschillende cadeaukaarten. Geef bijvoorbeeld een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf een tijdschrift kan uitzoeken. Een tijdschrift in Rotterdam of in elke andere plaats in Nederland. De cadeaukaarten kunnen namelijk bij elke Bruna ingewisseld worden.

U kunt naast tijdschriften terecht in onze winkel in Rotterdam voor verschillende andere producten zoals tabakswaren, kantoorbenodigdheden, wenskaarten en krasloten.

Goede bereikbaarheid

Kom eens langs bij Bruna in Winkelcentrum Prinsenland aan het Mia van IJperenplein in de Rotterdamse wijk Prinsenland, vlakbij Kralingen. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Tijdschriften Rotterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest