Loading...
Tijdschrift cadeau 2017-06-29T08:39:24+00:00

Tijdschrift cadeau

Bent u op zoek naar leuke cadeau ideeën? Geef eens een tijdschrift cadeau!

Tijdschrift cadeau
Tijdschrift cadeau

Leuk om te geven en om te krijgen

Een tijdschrift staat voor ontspanning. Even tijd voor uzelf. Lekker voor in de tuin, op vakantie of gewoon thuis op de bank. Bij Bruna vindt u een uitgebreid assortiment tijdschriften. Van jong tot oud, voor iedereen kunt u terecht voor een leuk tijdschrift om cadeau te doen. Voor een ander, of gewoon voor uzelf.

Voor iedereen wat wils

Bij Bruna vindt u allerlei soorten tijdschriften. Voor kinderen, jongeren, ouders, mannen, vrouwen en senioren. Tijdschriften over koken, tuinieren of naaien. Over muziek, gezondheid of psychologie. Over mode, sport, auto’s of natuur? Wat u ook zoekt, bij Bruna bent u aan het juiste adres. Loop eens binnen en bekijk ons uitgebreide assortiment tijdschriften in Rotterdam. Blader rustig door de tijdschriften om een idee te krijgen van de inhoud.

Ruime parkeergelegenheid

U vindt onze Bruna in Winkelcentrum Prinsenland aan het Mia van IJperenplein in Rotterdam. Met ruime parkeergelegenheid voor de deur en bushaltes om de hoek zijn wij uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Op zoek naar een tabakwinkel in Rotterdam? Kom dan snel naar Bruna in Winkelcentrum Prinsenland! Wij helpen u graag.

Tijdschrift cadeau

Cadeaukaart

Wilt u graag een tijdschrift cadeau geven maar weet u niet precies welke of bent u bang dat de ontvanger het betreffende tijdschrift al heeft? Dan kunt u ook een Bruna cadeaukaart geven. Met de kaart kan de ontvanger zelf een tijdschrift uitzoeken. Deze cadeaukaart kan bij elk Bruna filiaal ingewisseld worden, dus niet alleen in Rotterdam.

Winkelcentrum Prinsenland

U vindt onze Bruna in Winkelcentrum Prinsenland. Het winkelcentrum is gevestigd aan het Mia van IJperenplein in Rotterdam. Voor de deur kunt u gemakkelijk parkeren en om de hoek vindt u verschillende bushaltes. Wij zijn hierdoor uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest