Loading...
Tabakwinkel Rotterdam 2017-06-29T08:44:50+00:00

Tabakwinkel Rotterdam

Bent u op zoek naar een tabakwinkel in Rotterdam? Bij Bruna in Winkelcentrum Prinsenland vindt u een groot assortiment tabakswaren.

Tabakwinkel Rotterdam
Tabakwinkel Rotterdam

Tabakswaren van verschillende merken

De Bruna is voor velen een bekende naam als het gaat om kaarten en tijdschriften. Maar wist u dat u ook bij de Bruna in Winkelcentrum Prinsenland terecht kunt voor uw tabakswaren? We hebben als tabakwinkel in Rotterdam een ruim assortiment met sigaretten van verschillende merken, filters, shag, sigaren en aanstekers. Alles wat u nodig hebt om een sigaretje of een sigaartje op te kunnen steken. Wilt u meer informatie over de verschillende tabaksartikelen? Dan helpen wij u graag! Vraag gerust advies aan een van onze medewerkers.

Stuur eens een kaartje

Naast tabakwinkel in Rotterdam zijn wij gewoon uw bekende Bruna. Zo kunt u ook bij ons terecht voor boeken, tijdschriften, kaarten, postzegels, krasloten en cadeaukaarten. Een kaartje nodig voor een verjaardag, geboorte of huwelijk? Wat de reden ook is, bij ons slaagt u zeker! En schrijf gerust uw kaartje in de winkel. We verkopen namelijk ook postzegels en we zijn een PostNL postkantoor. U kunt uw kaartje dus direct bij ons op de post doen. Zo bent u direct klaar en kunt u de jarige, bruidspaar of jonge ouders verrassen met een leuke kaart.

Ruime parkeergelegenheid

U vindt onze Bruna in Winkelcentrum Prinsenland aan het Mia van IJperenplein in Rotterdam. Met ruime parkeergelegenheid voor de deur en bushaltes om de hoek zijn wij uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Op zoek naar een tabakwinkel in Rotterdam? Kom dan snel naar Bruna in Winkelcentrum Prinsenland! Wij helpen u graag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest