Loading...
Postkantoor Rotterdam 2017-06-29T08:42:59+00:00

Postkantoor Rotterdam

Bent u op zoek naar een postkantoor in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Bruna! In ons filiaal bevindt zich een postagentschap van PostNL.

Postkantoor Rotterdam
Postkantoor Rotterdam

Voor al uw postzaken

Bij ons postkantoor bij Bruna in Rotterdam kunt u terecht voor al uw postzaken. Een pakketje ophalen of versturen, brieven frankeren of postzegels kopen. Maar ook voor aangetekende post, bijzondere postzegels rouwpost en verzenddozen kunt u bij ons terecht. Zakelijke klanten kunnen bij ons postkantoor bij Bruna in Rotterdam terecht met partijenpost. U bent ook voor het overschrijven van een kenteken van harte welkom bij Bruna. En de VISpas? Ook die haalt u bij uw Bruna postkantoor in Rotterdam. Kortom, voor alles waarvoor u een postkantoor nodig heeft, kunt u terecht bij Bruna.

Ook voor het vertrouwde assortiment

Natuurlijk kunt u bij Bruna ook gewoon terecht voor het vertrouwde assortiment. Zo vindt u een uitgebreide collectie wenskaarten en tijdschriften, een ruim assortiment boeken, verscheidene kantoorartikelen en tabakswaren. Wilt u een gokje wagen? Ook voor (kras)loten bent u bij Bruna aan het juiste adres.

Bezoek onze winkel

Breng onze winkel een bezoekje en kijk eens rond in onze gezellige winkel met divers assortiment. U vindt ons filiaal in Winkelcentrum Prinsenland aan het Mia van IJperenplein in Rotterdam. Met volop parkeergelegenheid voor de deur en en bushalte om de hoek zijn we prima bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. In het winkelcentrum vindt u verder verschillende andere winkels zoals een supermarkt, bakker, slager en kledingwinkels.

Postkantoor Rotterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest