Loading...
Bruna in Rotterdam 2017-06-29T08:28:01+00:00

Bruna in Rotterdam

Welkom bij Bruna in Rotterdam! U vindt onze winkel in Winkelcentrum Prinsenland aan het Mia van IJperenplein in Rotterdam. In onze gezellige winkel kunt u terecht voor tabakswaren, kantoorartikelen, boeken, tijdschriften, krasloten, cadeaukaarten en wenskaarten.

Bruna in Rotterdam
Bruna in Rotterdam

Iets te vieren? Stuur eens een kaartje!

Is er iemand jarig? Geef een bekende trouwen of is er een kindje geboren? Dan is het altijd leuk om een kaartje te sturen. Bij Bruna in Rotterdam vindt u een uitgebreid assortiment wenskaarten van verschillende merken voor verschillende gelegenheden. Of u nu een beterschapskaart of verjaardagskaart zoekt, bij Bruna vindt u zeker wat u zoekt. U kunt ook meteen een postzegel kopen. In ons filiaal bevindt zich ook een postkantoor dus u kunt uw kaart direct op de bus doen.

Ook voor een leuk cadeau kunt u bij ons terecht

Bij onze Bruna in Rotterdam kunt u ook terecht voor een leuk cadeautje. Een tijdschrift of een boek? Of een van onze cadeaukaarten. U kunt bij ons terecht voor verschillende cadeaukaarten. Van de traditionele boeken- of vvv-bon tot spotify of bol.com cadeaukaarten.

Of u nu een pen, boek, cadeautje of wenskaart nodig heeft. Bij Bruna in Rotterdam ben u aan het juiste adres. Van maandag tot en met donderdag en op zaterdag kunt u van 9.00 tot 18.00 uur bij ons terecht. Op vrijdagavond zijn wij langer geopend tot 20.00 uur. Zondag kunt u van 12.00 tot 17.00 uur bij ons terecht.

We zien u graag bij Bruna in Winkelcentrum Prinsenland in Rotterdam!

Bruna in Rotterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest