Loading...
Boekenwinkel in Rotterdam 2017-06-29T08:28:51+00:00

Boekenwinkel in Rotterdam

Bent u op zoek naar een boekwinkel in Rotterdam? Wist u dat u daarvoor ook uitstekend terecht kunt bij Bruna? Onze winkel in Winkelcentrum Prinsenland in Rotterdam beschikt over een uitgebreid aanbod van de nieuwste boeken.

Boekenwinkel in Rotterdam
Boekenwinkel in Rotterdam

Verschillende genres

U hoeft niet meer naar een boekenwinkel in Rotterdam. Bij Bruna kunt u terecht voor de de nieuwste populaire boeken uit onze top 10. Romans, spannende boeken en fantasy. Welk genre u ook zoekt, we hebben het vast en zeker in ons assortiment. Bent u op zoek naar culinaire boeken of andere boeken over een specifiek onderwerp? Ook deze kunt u zeker terugvinden in ons uitgebreide aanbod. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Vraag dan een van onze medewerkers om advies. Wellicht krijgen wij het boek nog op een ander moment binnen. Wij helpen u graag verder.

Uitgebreid assortiment

Zoek niet langer naar een boekwinkel in Rotterdam maar kom langs bij Bruna in Winkelcentrum Prinsenland en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment boeken en tijdschriften. Ook voor agenda’s en kalenders bent u bij ons aan het juiste adres. Naast boeken en tijdschriften kunt u bij Bruna terecht voor tabaksartikelen, wenskaarten, krasloten, kantoorartikelen en cadeaukaarten.

Openingstijden

We zien u graag bij Bruna in Winkelcentrum Prinsenland aan het Mia IJperenplein in Rotterdam. Van maandag tot en met donderdag zijn wij van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag zijn we van 9.00 tot 20.00 uur geopend en op zaterdag kunt u tussen 9.00 en 18.00 uur bij ons terecht. Zondag zijn we tussen 12.00 en 17.90 uur geopend.

Boekenwinkel in Rotterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest